Çıldır’da 19 Mayıs Coşkusu Spor Turnuvalarıyla Kutlanacak
GÜNCEL 28.04.2025 16:05:00 0

Çıldır’da 19 Mayıs Coşkusu Spor Turnuvalarıyla Kutlanacak

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gençler spora doyacak.

Haber: Bedrettin Şuay

Çıldır Kaymakamlığı’nın destekleriyle Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklerde lise öğrencilerinin katılımıyla atletizm (kros), bilek güreşi, dart ve satranç turnuvaları düzenlenecek. Turnuvalar 5-9 Mayıs 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Çıldır Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından takdim edilecek. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Korkut yaptığı açıklamada, “Amacımız, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağan edilen bu özel günü en iyi şekilde kutlamalarına vesile olmaktır,” ifadelerini kullandı.

Dört gün boyunca sürecek olan etkinliklerle Çıldır’da gençler hem kıyasıya rekabet edecek hem de 19 Mayıs ruhunu coşkuyla yaşayacak.

1

Ardahan Esnafı Dijitalleşme Yolunda Güçleniyor

2

Çıldır’da 19 Mayıs Coşkusu Spor Turnuvalarıyla Kutlanacak

3

“Çocuk Gelişimi ve Eğitimi” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

4

Ardahan'da Okul Yemekhaneleri Denetlendi

5

Ardahan TSO, Palandöken Ekonomi Forumu’nda