Çıldır’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Düzenlendi
GÜNCEL 9.11.2025 08:52:00 0

Çıldır’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Düzenlendi

Çıldır İlkokulu, Anaokulu ve Liselerinde düzenlenen 10 Kasım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım sağladı

Haber: Bedrettin Şuay

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 87. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Çıldır’da da saygı ve özlemle anıldı.

Çıldır İlkokulu, Anaokulu ve Liselerinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı’na Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından öğrenciler tarafından Atatürk’ün hayatı, ilkeleri ve Türk milletine kazandırdığı değerleri konu alan şiirler ve oratoryolar sergilendi.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapıldığı programda, öğrencilerin hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı. Katılımcılar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet, saygı ve özlemle andı.

1

ATSO Başkanı Çetin Demirci’den Kars ve Iğdır’a Ekonomik İş Birliği Ziyaretleri

2

Ankara Serhat Ardahan Federasyonundan Müze Onayı İçin Teşekkür Mesajı

3

Ardahan’da Türkçe Öğretimi Konferansına Yoğun İlgi

4

SERKA’nın 100. Yönetim Kurulu Toplantısı Kars’ta Gerçekleştirildi

5

Vali Çiçek’ten 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı