CHP'li Özkan’ın Erdoğan’a züppe demesi AK Parti’den sert tepki aldı

AK Parti Ardahan yöneticileri, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "züppe" olarak hitap etmesine sert tepki gösterdi.

SİYASET 27.08.2024 13:52:00 0
CHP

AK Parti Ardahan yöneticileri, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "züppe" olarak hitap etmesine sert tepki gösterdi. 

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik skandal sözler sarf etti. AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, İl Başkanı Ersin Yılmaz ve Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş'tan Özkan'a peş peşe tepkiler geldi. 

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanımıza yönelik İsrailli soykırımcı bakan ve Hollandalı faşist ile aynı üslupta konuşan hadsiz Tuncay. O dilini içeri sok. Millet sana dersini verir” dedi.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz ise, “CHP milletvekili hadsiz Tuncay’ın Cumhurbaşkanımıza dönük siyasi ahlaktan yoksun, çirkin sözleri, bu kişinin kendi kendisine ayna tutmasından ibarettir. Bu üslupla konuşan çukur Tuncay siyasi hayatında ömür boyu bu sıfatlarla anılmaya talip olmuştur. Bu CHP Milletvekilinin, Cumhurbaşkanımıza dönük çirkin üslubunun, Hollandalı Türk ve İslam düşmanı, faşist Geert Wilders ile aynı dalga boyunda olması, bizim değil, CHP’nin sorunudur” ifadelerini kullandı.

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş da şu sözlerle tepkisini koydu: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ve Aziz Milletimizin birliğini, beraberliğini temsil eden Sayın Cumhurbaşkanımıza edepsizce ifadelerle saldıran CHP'li Tuncay Özkan şuursuzluğun daniskasını sergilemiştir. CHP Milletvekili Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hadsiz, seviyesiz, açıklamalarını kınıyor, alçakça, saygısızca sözlerini aynen iade ediyoruz. Ömrünü aziz milletimizin hizmetine adamış Sayın Cumhurbaşkanımıza dil uzatmak hiç kimsenin haddi değildir. Haddini Bil Tuncay Özkan”.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

 

 

 

 


1

Vali Çiçek, Köy Muhtarlarını makamında ağırladı

2

Sahada çiftçi ziyaretleri gerçekleştirildi

3

Milletvekili İncesu, Dernek Başkanlarıyla buluştu

4

Tırın çarptığı sürüdeki onlarca koyun telef oldu

5

Başkan Ulutaş: “Kongremizi birlik beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz”