Çetinkaya, SED hizmetinden yararlanan aileleri ziyeret etti

Ardahan Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya, (SED) hizmetinden yararlanan aileleri ziyaret ederek önemli mesajı verdi

GÜNCEL 6.09.2024 15:03:00 0
Çetinkaya, SED hizmetinden yararlanan aileleri ziyeret etti

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmetlerinden yararlanan aileleri ziyaret ederek önemli bir sosyal dayanışma mesajı verdi. Çetinkaya, ziyaretleri sırasında ailelere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in selamlarını iletti.

Ardahan'daki sosyal hizmetlerin güçlendirilmesi ve toplumun desteklenmesi amacıyla yapılan ziyaretlerde, İl Müdürü Çetinkaya, ailelerle birebir görüşerek onların ihtiyaçlarını ve önerilerini dinledi. Çetinkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Vali Çiçek’in ailelere olan ilgisini ve desteklerini ifade ederek, devletin sosyal hizmet alanındaki duyarlılığını vurguladı.

SED hizmetlerinden faydalanan aileler, bu ziyaretin kendilerini destekleyici bir tutum olarak değerlendirdi ve devlet yetkililerinin ilgisinden memnuniyetlerini dile getirdi. Çetinkaya’nın bu anlamlı ziyaretleri, Ardahan’daki sosyal hizmetlerin daha da güçlendirilmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

 

 

 


1

VALİ ÇİÇEK, HAYVAN PAZARI'NI DENETLEDİ!

2

Göle’de erken yaşta evliliklerle mücadele eğitimi verildi

3

Mezun olduğu okula idareci oldu

4

Milletvekili İncesu, Bakan Tekin’e Göle’de ki yurt sorununu sordu

5

Ramazan Tabyasına 'Atlı Safari turu'