Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

Türkiye'nin İlk ve Tek Güvenlik ve IoT Platformu adına düzenlenen bu kampa, Doğu Anadolu Bölgesinden katılan tek isim Bilişim Uzmanı Mehmet Suat Işıklı oldu.

GÜNCEL 2.05.2024 17:11:00 0
Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

Antalya'da düzenlenen HYBRONE Teknoloji Kampı, Türkiye'nin en büyük ve tamamen yerli mühendislerin hazırladığı, uluslararası alanda da büyük şirketlerin takip ettiği bir etkinlikle gerçekleşti. Türkiye'nin İlk ve Tek Güvenlik ve IoT Platformu adına düzenlenen bu kampa, Doğu Anadolu Bölgesinden katılan tek isim Bilişim Uzmanı Mehmet Suat Işıklı oldu.

Biges A.Ş. tarafından organize edilen Hybrone Teknoloji Kampı, 25-28 Nisan tarihleri arasında Antalya'da yoğun bir katılımla gerçekleşti. Etkinlik, 26 yıllık Biges deneyim ve tecrübesiyle geliştirilen ve Türkiye'de faaliyet gösteren 3.7 milyon işletme arasında tek güvenlik ve IoT platform işletmesine dönüşen Hybrone'un hikayesini içeren açılış konuşmalarıyla başladı. Girişimcileri ve aynı zamanda yatırımcıları olan Sayın Erdal Gökşen ve Sayın Serkan Gökşen'in katılımıyla etkinlik büyük bir coşkuyla başladı.
Hybrone portföyüne katılan yeni ve eşsiz dijital ürünlerin lansmanları gerçekleştirilirken, özellikle sıfır donanım - yüzde yüz çözüm konseptiyle ilk kez lansmanı yapılan yeni ürün Hybrone Access Control çözümü katılımcılara yeni iş fırsatları sunarken, projenin geleceği hakkında somut fikirler verdi.

Etkinlikte, "Hybrone'a Geçmek için 14 Neden" başlıklı sunumda platformun, müşterilere ve entegratörlere sağlayacağı katkılar vurgulandı ve katılımcılara özel teşvik programları ve kampanyalar duyuruldu. Hybrone hakkında tüm bilgilere ulaşabilecek yeni web sitesi Hybrone.com'un yayına alınması ve Hybrone Sanal Deneyim Merkezinin açılması gibi büyük yenilikler duyuruldu.

Etkinlik boyunca atölye sınıf eğitimleri ve teorik uygulama eğitimleri verilirken, ana salonda tüm ürünlerin güvenlik ve konfor çözümlerinin çalışır şekilde örnekleri sergilendi. Sunumlar arasında, Hybrone Entegratör uygulamalarının müşteri tarafında sağlayacağı hizmet kalitesi ve memnuniyeti vurgulayan sunumlar yapıldı.

Etkinliğin sonunda, Hybrone'un geleceği ve vizyonuna dair yapılan sunumda 2026 yılı sonuna kadar hazırlanan teknolojik gelişim ve ticari hedefler aktarıldı. Dijital dönüşüm konusunda yapılan sunumlar ve ünlü komedyen Onur Gökçek'in stand-up gösterisiyle etkinlik tamamlandı.


1

Lezzet ustaları geleceğin aşçılarıyla uygulamalı eğitim yaptı

2

Leylek yuvasında yangın çıktı

3

Son tarih 31 Mayıs

4

Başkan Latif şah Sural, Şemsi Bayraktar'ı ziyaret etti

5

TÜBİTAK B-4006 Bilim Fuarı tamamlandı