BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDE BAŞKAN DEMİR DÖNEMİ BAŞLADI

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, yapılan seçim sonucunda oy birliği ile Ardahan Belediyeler Birliği yeni Başkanı oldu.

GÜNCEL 25.07.2024 21:12:00 0
BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDE BAŞKAN DEMİR DÖNEMİ BAŞLADI

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, yapılan seçim sonucunda oy birliği ile Ardahan Belediyeler Birliği yeni Başkanı oldu.

Valilik Binası’nda gerçekleştirilen seçimde Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, Posof Belediye Başkanı Erdem Demirci, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, Hanak Belediye Başkanı Erdal Kurukaya, Köprülü Belediye Başkanı Mustafa Yıldırımcı, İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Bilal Emin yerlerini aldı.

“BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE ARDAHAN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Oy birliği ile Ardahan Belediyeler Birliği Başkanlık koltuğuna oturan Belediye Başkanı Faruk Demir, yaptığı açıklamada kendisine destek sunan tüm katılımcılara teşekkür ederek, Ardahan için yepyeni bir dönemin başlayacağı müjdesini verdi.

Başkan Demir, açıklamasının devamında şunları belirtti:“Belediyeler Birliği olarak yeni dönemimizde Valimiz, Milletvekillerimiz, STK’lar, Üniversitemiz ve diğer yerel unsurlarımızla beraber Ardahan’ımızın gelişmesi, sorunlarının hallolması yönündeki istek ve taleplerimizi Sayın Cumhurbaşkanımıza da ileterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizlerin önceliği ilk olarak Doğu Ekspres tren yolu, ardından yapılmayan tünellerimizdir. Bir de şimdi bakıyoruz Millet Bahçesi var. 4 yıl önce bir vermiş olduğum bir röportajda Sayın Cumhurbaşkanımız beni çağırsın desin ki; ‘Faruk, Ardahan’a ne istiyorsun? Derim ki Millet Bahçesini bir an önce yapın.’ diye röportaj vermişimdir. Onun için güzel bir organizasyonla başta söylediğim dileklerimizin yanında Posof Ilgar Dağı tüneli, Çıldır Aktaş Kapımız ile alakalı düşüncelerimiz dışında deniz limanına yani Hopa Limanı’na bağlanmak yönündeki hedeflerimiz için el ele vererek birlik beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor.”


1

Çetinkaya, SED hizmetinden yararlanan aileleri ziyeret etti

2

ARDAHAN’IN GİZEMLİ MAĞARALARI KEŞFEDİLİYOR

3

SERHAT ARDAHANSPOR TOP BAŞI YAPTI

4

Özel bireyler için Artvin-Karagöl’e gezi düzenlendi

5

Başkan Demirci’den Albay Gülecen’e Hayırlı olsun ziyareti