Tarih: 13.04.2021 14:05

BELEDİYEDEN BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

ŞENOL KİRMAN

Nisan ayında yapılan 3 kişilik Belediye Meclisi daimi encümen seçiminde çoğunluğun CHP´de olmasına rağmen CHP´li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, AK Partili Meclis üyesini daimi encümen listesine alarak birlik ve beraberlik örneği gösterdi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir gazetemizi ziyaret etti.

Başkan Demir, Belediye Meclis yönetimine AK Partili Meclis Üyesinin alınması ile ilgili, ?biz bütün güçlerimizi birleştirelim istedik, hem de gizlimiz saklımız olmadığını göstermek istedik? dedi.

Siyaseti seçimden seçime yapıyoruz diyen Başkan Demir, ?Meclis çoğunluğunun bizde olmasına rağmen Nisan ayında seçilen meclis yönetimine bir AK Partili arkadaşımızı aldık. Daimi encümen demek başkanın bakanlar kurulu demektir. 3 tane daimi encümen var, CHP´den, HDP´den ve AK Partiden. Türkiye´de bu birlikteliğin bir örneği daha yok, 81 vilayette tek yapan biziz. Bizim meclisin kara kutusu 3 kişilik encümendir. Her şeyi onlar yaparlar, başkandan daha etkilidirler. Hem birlik beraberlik örneği, hem de kendimize olan güvenimiz. Bütün güçleri birleştirelim dedik, hem de gizlimiz saklımız olmadığını göstermek istedik. Belediyelerin en hassas olduğu yer imardır. AK Partili arkadaşımızı geçen yılda İmar Komisyonu Başkanı yapmıştık. Hiçbir yerde görülmemiştir ki İmar Komisyon Başkanı muhalefetten olsun. Ben Ardahan halkının ve belediyenin menfaatlerini düşünürüm. Herkes kendi işini yapar, yanlış bir şey varsa müdahale ederim. Yanlış olan hiçbir şeyi onaylamam? diye konuştu.

Ramazan ayı münasebetiyle tüm Ardahanlıların Ramazan ayını kutlayan Belediye Başkanı Faruk Demir, ?Sevgi, paylaşma ve kardeşlik duygularını hep birlikte idrak edeceğimiz, manevi güzellikleriyle tüm insanlığı kuşatan mübarek Ramazan Ayına girmiş bulunuyoruz. Birlik beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Ramazan ayının buna vesile olmasını temenni eder, Ramazan ayının milletimiz, bütün İslam Alemi ve Hemşerilerime hayırlar getirmesini diliyorum? dedi.

Gazetemiz sorumlu Müdürü Barış Bilgin ve Muhabirlerden Şenol Kirman ile Bedrettin Şuay ziyaretlerinden dolayı Başkan Demir´e teşekkür etti.

Müdür Barış Bilgin, Başkan Faruk Demir´in göstermiş olduğu birlik ve beraberlik örneğinin diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini ifade etti.

Bilgin, ?Yerel basın olarak Ardahan´ın menfaatine olan tüm yapılan işlerde belediyenin ve tüm kesimin yanındayız. Olumsuz durumlarda da halkın üçüncü gözü olduğumuzdan dolayı eleştiri yapmaktan çekinmeyiz. Başkan Demir´e ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —