Belediyede Mart karı mesaisi

Ardahan’a Mart ayında yağan kar etkili oldu

GÜNCEL 24.03.2024 09:43:00 0
Belediyede Mart karı mesaisi

Haber: Bedrettin Şuay

İlk Bahar ayında olmamıza rağmen, Ardahan belediyesi karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Mart ayının sonlarına geldiğimiz bu günlerde kar yağışı belediyenin ekiplerini harekete geçirdi. Belediye Kent genelinde yaşanabilecek olumsuzlukları minimize etmek ve halkın güvenliğini sağlamak amacıyla yoğun bir çaba sarf ediliyor.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Belediyemizin karla mücadele ekipleri, ana arterlerden sokaklara kadar geniş bir alanda faaliyet gösteriyor. Kar temizleme ve tuzlama çalışmaları, şehirde ulaşımın aksamadan devam etmesini sağlamak için titizlikle yürütülüyor. Ekipler, karla mücadele araçlarıyla sürekli olarak şehirdeki ana yolları ve kritik noktaları kontrol ediyor ve gerektiğinde müdahale ediyorlar dedi.

Başkan Demir, özellikle sabah ve akşam saatlerinde olası buzlanma riskine karşı önlemler alınarak, trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlanıyor. Yaya geçitlerinde ve kaldırımlarda da kar temizleme ekipleri aktif olarak çalışıyor, vatandaşların güvenli bir şekilde hareket etmelerini sağlıyor. Demir, Vatandaşlarımızın güvenliği ve rahatı için gece gündüz demeden çalışan belediye ekiplerine teşekkür ediyorum dedi. 

 

 


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak