Bayram Sevinci Huzurevinde Yaşandı
GÜNCEL 8.06.2025 11:38:00 0

Bayram Sevinci Huzurevinde Yaşandı

ASH İl Müdür Yardımcısı Zehra Ulutaş, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bayramlaştı

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Zehra Ulutaş, Kuruluş Müdürü ile birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bayramlaştı.

Bayram coşkusunu yaşlılarla birlikte paylaşan Ulutaş, huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladı, hal ve hatırlarını sordu. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, yaşlı bireylerin memnuniyeti yüzlerine yansıdı.

Zehra Ulutaş, büyüklerimizin hayat tecrübelerinin her zaman yol gösterici olduğunu vurgulayarak, “Onların mutlu olması, huzurlu bir bayram geçirmeleri bizler için çok kıymetli. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da onların yanında olmaya özen gösteriyoruz,” dedi.

Huzurevi personeli ve sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür buluşmaların kendilerine moral olduğunu ifade ettiler.Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna uygun şekilde geçen ziyaret, huzurevi sakinlerine unutulmaz bir bayram yaşattı.

1

Ardahan'da Bayram Coşkusu Özel Bireylerle Paylaşıldı

2

Kitap Ayraçları Çayırbaşı İlkokulu Öğrencilerine Dağıtıldı

3

Bayram Sevinci Huzurevinde Yaşandı

4

Çıldır’da Miniklerden Yıl Sonu Gösterisi

5

AK Parti teşkilatı çevre temizliği yaptı