Baydar, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'i ziyaret etti

Ardahan DSYB Başkanı Yunus Baydar, Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'i, Merkez Birliği ve İl Birlik Başkanları ile ziyaret etti.

GÜNCEL 5.07.2024 16:10:00 0
Baydar, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Damızlık ve Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanı Veteriner hekim Yunus Baydar, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen'i, Merkez Birliği ve İl Birlik Başkanları ile birlikte ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Baydar, 2024 yılı desteklemeleri başta olmak üzere ilin hayvancılık sektörüyle ilgili önemli konuları görüşme imkanı bulduklarını belirtti.

Baydar, ziyarette yapılan açıklamada şunları kaydetti: "Sayın Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Gümen'e ve birlik başkanlarımıza gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Toplantıda 2024 yılı hayvancılık desteklemeleri başta olmak üzere ilimizin hayvancılıkla ilgili önemli hususları ele alma fırsatı bulduk." Dedi.

Ziyaretin ardından, bakan yardımcısı ve yetiştiriciler birliği başkanları arasında olumlu bir diyalog sağlandığı ve sektördeki gelişmelerin ele alındığı bildirildi. Ardahan'ın tarım ve hayvancılık potansiyelini artırmaya yönelik adımların da görüşüldüğü ziyaret, ilin tarım ve hayvancılık politikalarının şekillenmesinde önemli bir adım olarak değerlendirildi.

 

 


1

Engelli bireyler, hayvan barınağını ziyaret etti

2

Çıldır Gölü'nün büyüleyen görüntüsü

3

Minik öğrencilerden 4 Ekim Hayvanları Koruma günü etkinliği

4

AK Parti sahayı boş bırakmıyor

5

ARÜ’de oryantasyon programı gerçekleştirildi