Başkan Kemal Çamliyurt, mazbatasını alarak görevine başladı

Ardahan'ın Damal ilçesinde belediye başkanı seçilen Kemal Çamliyurt mazbatasını aldı.

SİYASET 7.04.2024 10:26:00 0
Başkan Kemal Çamliyurt, mazbatasını alarak görevine başladı

Ardahan'ın Damal ilçesinde belediye başkanı seçilen Kemal Çamliyurt mazbatasını aldı.

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde %44,59 oy oranıyla Damal Belediye başkanlığını kazanan bağımsız aday Kemal Çamliyurt mazbatasını alarak görevine başladı.

Başkan Çamliyurt; "Aldığımız mazbata Damal’da umudun, bereketin, birlik ve beraberliğin belgesi olacak. Kimsenin şüphesi olmasın, ne ayırmak ne de ayrıştırmak için buradayız. Bizim tek gayemiz Damal vatandaşımızın huzuru. Tüm Damal halkına hayırlı uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Damal halkına teşekkür eden Başkan Kemal Çamliyurt; “Sevgili Damallılar; Belediye başkanınız olmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Bana göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Bu görevi, layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle yılmadan, yorulmadan çalışarak yerine getireceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Adaylığım süresince de üzerinde sıkça durduğum “Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla kapılarımız siz hemşehrilerimize sonuna kadar açıktır ve daima açık kalacaktır. Önümüzde 85 yıl gibi uzun bir süre var. Bu süre içerisinde çok çalışarak bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Aldığım her bir oyun üzerime yüklediği sorumluluğun farkındayım. Adaylık süreci boyunca sizlere hiçbir şeyi vaat etmedik, söz verdik ve sözümüzde duracağız. Seçimlerde verdiğiniz destek ve güvenin devam etmesi, tüm sorunların çözümünde, üstesinden gelebilmede, hizmetlerimizin arttırılması ve hızlı bir şekilde gerçekleşebilmesinde büyük rol oynayacaktır. Kısa sürede Damal’ın havasının nasıl değiştiğine birlikte tanık olacağız. Seçim süreci ve sonrasında son derece seviyeli davranıp Damal’a yakışan bir seçim geçirmemize yardımcı olan tüm aday arkadaşlarıma ve diğer partilerin mensuplarına teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Damal’ın yararına olabilecek her türlü görüş ve önerileri dikkate almaktan mutluluk duyacağımı da belirtmek istiyorum. Seçim öncesi yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, yüreklerini ve coşkularını ortaya koyan tüm Damal halkını kucaklıyor, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”     

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA    


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu