Başkan Demir’den 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Haber: Bedrettin Şuay
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 105. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Demir mesajında, “Devletimizin ve milletimizin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşımızın, 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 105. yıldönümünü kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İstiklal Marşımız, milletimizin hürriyet ve istiklal duygularını ölümsüzleştiren, her mısrasıyla ortak duygu dünyamıza seslenen eşsiz bir eserdir” ifadelerine yer verdi.
Demir ayrıca, “İstiklal Marşımızın kabulünün 105. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Marşımızın yazarı vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.


