Başkan Demirci, Tarım TV’de Ardahan’ın Tarımsal Potansiyelini Anlattı
GÜNCEL 10.01.2026 16:06:00 0

Başkan Demirci, Tarım TV’de Ardahan’ın Tarımsal Potansiyelini Anlattı

ATSO Başkanı Çetin Demirci, “Tarım Orman Gündemi” programında Ardahan’ın coğrafi işaretli ürünleri ile tarım ve hayvancılık potansiyelini anlattı.

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Tarım TV’de yayınlanan “Tarım Orman Gündemi” programına canlı yayın konuğu olarak katıldı.

Programda Ardahan’ın coğrafi işaretli ürünleri, ilin tarım ve hayvancılık alanındaki potansiyeli ile hayata geçirilen projeler ele alındı. Özellikle Peynir Okulu Projesi başta olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Demirci, Ardahan’ın yerel ürünlerinin markalaşmasının bölge ekonomisi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Demirci, katma değerli üretimin artırılması, üreticilerin desteklenmesi ve Ardahan’ın tarım ve hayvancılıkta hak ettiği noktaya ulaşması için yapılan ve planlanan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Program, Ardahan’ın tarımsal gücünün tanıtımına katkı sağladı.

1

Başkan Demirci, Tarım TV’de Ardahan’ın Tarımsal Potansiyelini Anlattı

2

Yeşilay Ardahan’dan Gazetecilere Anlamlı Ziyaret

3

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden Üreticiyle Bire Bir İletişim

4

Milletvekili İncesu: “Dirençli Kentler Demokrasi ve Katılımcılıkla İnşa Edilir”

5

ADSYB Başkanı Sarıkaya: Kredi Şartları Yetiştiriciyi Zorluyor