Başkan Demir,
GÜNCEL 22.05.2025 11:15:00 0

Başkan Demir, "Kavurmada Türkiye Markası Yolunda İlerliyoruz"

Belediye Başkanı Faruk Demir, belediye meclis üyeleriyle birlikte Ardahan Belediyesi’ne ait Kesimhane ve Kavurma Üretim Tesislerinde incelemelerde bulundu

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, belediye meclis üyeleriyle birlikte Ardahan Belediyesi’ne ait Kesimhane ve Kavurma Üretim Tesislerinde incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında tesislerde yürütülen çalışmalar ve üretim süreci hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Demir, Ardahan’ın gıda üretiminde önemli bir merkez olma yolunda ilerlediğini vurguladı.

Tesislerdeki kalite ve hijyen standartlarının yüksekliğine dikkat çeken Başkan Demir, “Kavurmada bir Türkiye markası olma hedefiyle ilerliyoruz. Yerli üretimi destekliyor, Ardahan’ın doğal ve kaliteli etini markalaştırarak ülke genelinde tanıtmak istiyoruz” dedi.

Kesimhane ve üretim tesislerinin hem istihdam sağladığını hem de bölge ekonomisine katkı sunduğunu belirten Başkan Demir, çalışmaların şeffaf ve sürdürülebilir bir yapıda devam ettiğini söyledi.

Belediye meclis üyeleri de üretim tesislerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, projeye tam destek verdiklerini ifade etti. Başkan Demir, “Ardahan’ı tarım ve hayvancılıkta öne çıkaran bu yatırımlar sayesinde hem üretici kazanacak hem de tüketici sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşacak.” Dedi.