Başkan Demir, Hoçvan/Kars Garajı, yeniden yapılandırılmalı
GÜNCEL 11.03.2025 14:12:00 0

Başkan Demir, Hoçvan/Kars Garajı, yeniden yapılandırılmalı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Hoçvan Kars Garajı'nın yeniden yapılandırılması için çalışmaların başlatıldığını duyurdu

Haber: Bedrettin Şuay

Belediye Başkanı Faruk Demir, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, garajın yenilenmesi gerektiğini vurgulayarak, bu projenin uzun vadeli bir süreç olduğunu belirtti.

Başkan Demir, “Hoçvani Kars Garajı’nın mutlak suretle yeniden yapılandırılması gerekiyor. Bu konuda çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Projenin kapsamı geniş olacak ve hem halkımız hem de çevredeki özel mülkiyet sahiplerinin görüşlerini alarak en doğru şekilde ilerleyeceğiz. Etrafındaki özel mülkiyet sahipleri ile de en kısa zamanda bir toplantı düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.

Proje kapsamında yapılacak olan yenileme çalışmalarının, bölgenin ulaşım altyapısını ve genel yaşam kalitesini artırmayı hedeflediği ifade ediliyor. Başkan Demir, süreç boyunca halkın görüş ve önerilerini alacaklarını da belirterek, şeffaf bir yönetim anlayışı ile projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Hoçvan Kars garajı, çevresindeki vatandaşlar, projeye dair detayları ve gelişmeleri merakla bekliyor.

1

DenizBank’tan esnafa avantajlı faiz oranlarıyla ticari kredi

2

BAŞKAN DEMİR’İN 12 MART MESAJI

3

Çiftçilere Müjde

4

Başkan Demir, Hoçvan/Kars Garajı, yeniden yapılandırılmalı

5

Vali Çiçek, Jandarma Personeliyle iftarda bir araya geldi