BAŞKAN BUDAK’TAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜJDE

Bir Can Bir Nefes Derneği Başkanı Funda Yeşim Bilek, sokak hayvanları için Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak’ı ziyaret etti

GÜNCEL 7.05.2024 16:03:00 0
BAŞKAN BUDAK’TAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜJDE

Bir Can Bir Nefes Derneği Başkanı Funda Yeşim Bilek, sokak hayvanları için Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak’ı ziyaret etti. Ziyarette sokak hayvanlarının durumu görüşülürken, Bir Can Bir Nefes Derneği ve Göle Belediyesi işbirliğiyle Türkiye’de örnek teşkil edecek sokak canları için hastane, rehabilitasyon merkezi ve yaşam alanı kurulacağı bildirildi.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Gökhan Budak; “Bir Can Bir Nefes Derneği Kurucu Başkanı Funda Yeşim Bilek ile bir araya gelerek; Göle’mizde bulunan sokak hayvanlarımız için kısırlaştırma ve tedavi sürecine başladık. Hayvanlarımızın ve vatandaşlarımızın daha rahat bir yaşam sürebilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz ve önümüzde ki süreçte Derneğimiz ile birlikte Türkiye’mizde örnek teşkil edecek sokak canlarımız için bir hastane, rehabilitasyon merkezi ve yaşam alanı kuracağız. Bu süreçte yanımızda olan ve bize destek veren Funda Yeşim Bilek’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

19 Mayıs coşkuyla kutlandı

2

Serhat Ardahanspor yeniden BAL'da

3

Tuana Şentürk’ün kişisel resim sergisinin açılışını yapıldı

4

Ardahan Valiliği'nden Öğrencilere Muğla Göcek'te tatil hediyesi

5

Kitap Kafe Ardahan’da gençlerin uğrak yeri haline geldi