Haber: Arzu Alkan
Ardahan AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, Kadın Kolları İl Başkanı Gülten Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri, iftarlarını Ardahan’daki bir Kuran Kursu'nda genç hafızlarla birlikte açtı.
Genç hafızlarla bir araya gelerek, onlarla birlikte oruçlarını açmanın huzurunu yaşayan AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Genç hafızlarımız, ülkemizin yarınının güçlü teminatıdır. Allah sayılarını arttırsın, çalışmalarında başarılar nasip etsin" diyerek, gençlerin Kuran’a olan ilgisini ve öğrenme azmini takdir ettiğini belirtti.
İftar yemeği, samimi bir ortamda gerçekleştirildi ve genç hafızlarla bol bol sohbet edilerek, birlikte dua edildi. Ardahan'da gerçekleştirilen bu anlamlı iftar, AK Parti yönetimi tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.