BAL YERİNE ZEHİR SATACAKLARDI..
GÜNCEL 18.08.2022 11:05:00 0

BAL YERİNE ZEHİR SATACAKLARDI..

Ardahan’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda piyasaya sürülmeye hazırlanan 2 bin 800 kg sahte bal ele geçirildi.

Ardahan’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda piyasaya sürülmeye hazırlanan 2 bin 800 kilogram sahte bal ele geçirildi.

Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, kentte kaçakçılığı önlemeye yönelik çalışmalar kapsamında Ardahan-Kars kara yolu üzerinde bulunan Üniversite Kavşağı’nda panelvan tipi bir araçta arama yapıldı. Araçta, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü uzmanları eşliğinde yapılan aramalarda “Kestane”, “Çiçek” ibareleri bulunan tenekeler içerisinde toplamda 2 bin 800 kilogram sahte bal ile 100 liralık banknot ele geçirildi.

Araçta bulunan 2 kişi hakkında işlem başlatıldı.

PEHLİVAN UYARMIŞTI

Zafer Partisi Ardahan İl Başkanı Levent Pehlivan, Ardahan'da sahte bal satışı yapıldığına ilişkin sosyal medyada paylaşımda bulunmuştu.

Pehlivan paylaşımında; "Samsun’dan gelen peyniri Ardahan Kaşar peyniri diye satan, Ardahan Balı diye Erzurum ve Muş ilinden sahte bal getirenler işin takipçisiyim. Ardahan Tarım ve Orman Müdürlüğünün dikkatine" 

 

1

Ardahan DSYB Çıldır’da Ziyaretlerde Bulundu

2

Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret

3

Başkan Kurukaya: “Ramazan’ın Bereketini Hemşehrilerimizle Paylaşıyoruz”

4

Ardahan’da Taşımalı Servis Araçlarına Trafik Denetimi

5

Ardahan’da Korsan Taşımacılıkla Mücadele Toplantısı yapıldı