Aytaç Sigorta’dan Bilek Güreşi Şampiyonlarına destek
SPOR 9.05.2025 18:53:00 0

Aytaç Sigorta’dan Bilek Güreşi Şampiyonlarına destek

Türkiye Şampiyonu olan Bilek Güreşi sporcuları Aybüke Yıldız, Arda Yıldız, Emil Nabiyev ve antrenör Gürbüz Yıldız, Ardahan’da faaliyet gösteren Aytaç Sigorta acentesini ziyaret ettiler.

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasına Ardahan’ı temsilen katılan ve Türkiye Şampiyonu olan Bilek Güreşi sporcuları Aybüke Yıldız, Arda Yıldız, Emil Nabiyev ve antrenör Gürbüz Yıldız, Ardahan’da faaliyet gösteren Aytaç Sigorta acentesini ziyaret ettiler.

Ardahan’ın önde gelen sigorta acentelerinden Aytaç Sigorta, sigortacılık hizmetlerinin yanı sıra sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor.

Bilek Güreşi Şampiyonlarını ofisinde ağırlayan Aytaç Sigorta işletmecisi Aytaç Ulutaş, sporcuları tebrik ederek, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Bu önemli başarının göğüslerini kabarttığını söyleyen Aytaç Ulutaş, her zaman spor ve sporcuların yanlarında olduklarını ifade etti.

Ulutaş, “Bizlere bu gururu yaşatan sporcularımızı tebrik ediyorum. Romanya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonasında ve Bulgaristan'da düzenlenecek Dünya Şampiyonasında yarışacak sporcularımıza başarılar diliyorum. Aytaç Sigorta olarak her daim sporun ve sporcunun yanında olacağız” dedi.

1

Ülkü Ocakları Başkanı Kay’dan Peygamber Efendimize yapılan saygısızlığa sert tepki

2

Göle’de 5. Futbol Turnuvası başladı

3

ANALİG Judo 1. Etap Müsabakaları Ardahan’da tamamlandı

4

Apiturizm kapsamında ilk kafile Ardahan’da ağırlandı

5

Hakan’lar Ankara’da buluştu