ATSO Meclis Üyeleri TOBB UYUM 'un çalışmaları hakkında bilgilendirildi

Ardahan Ticaret Sanayi Odası Meclis Üyeleri, ve firma temsilcilerine Arabuluculuk Çözüm Merkezleri’nin rolü, Arabuluculuğun güncel gelişmeleri ve TOBB UYUM 'un çalışmaları hakkında bilgilendirildi

GÜNCEL 19.07.2024 11:12:00 0
ATSO Meclis Üyeleri TOBB UYUM

Haber: Bedrettin Şuay

TOBB Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel, Ardahan Ticaret Sanayi Odası'nı ziyaret ederek ATSO Meclis üyeleri ve Ardahan'daki firma temsilcilerine önemli bilgiler aktardı. Ziyaretin ana konuları arasında, uyuşmazlıkların çözümünde Arabuluculuk Çözüm Merkezleri'nin rolü, arabuluculuğun güncel gelişmeleri ve TOBB UYUM'un çalışmaları yer aldı.

Dr. Yüksel'in yaptığı bilgilendirme toplantısında, Arabuluculuk Çözüm Merkezleri'nin uyuşmazlık çözüm süreçlerindeki önemi vurgulandı. Arabuluculuğun son dönemdeki gelişmeleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Uyuşmazlık Yönetimi Sistemi (UYUM) üzerindeki çalışmaları da detaylı bir şekilde ele alındı.

Ardahan Ticaret Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşen bu önemli ziyaret, iş dünyasının uyuşmazlıkların etkin bir şekilde çözümüne yönelik bilinçlenmesine katkı sağladı. Dr. Onur Yüksel'in ATSO Meclis üyelerine ve firma temsilcilerine yönelik bilgilendirme sunumu, katılımcılardan olumlu geri dönüşler aldı.


1

Çetinkaya, SED hizmetinden yararlanan aileleri ziyeret etti

2

ARDAHAN’IN GİZEMLİ MAĞARALARI KEŞFEDİLİYOR

3

SERHAT ARDAHANSPOR TOP BAŞI YAPTI

4

Özel bireyler için Artvin-Karagöl’e gezi düzenlendi

5

Başkan Demirci’den Albay Gülecen’e Hayırlı olsun ziyareti