ATSO heyeti TOBB 79’uncu Genel Kurulu’na katıldı

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Meclis Başkanı Soner Görmüş, Genel Sekreter Aşkın Kızılkaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da düzenlenen 79’uncu genel kuruluna katıldı.

GÜNCEL 1.06.2023 12:55:00 0
ATSO heyeti TOBB 79’uncu Genel Kurulu’na katıldı

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Meclis Başkanı Soner Görmüş, Genel Sekreter Aşkın Kızılkaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da düzenlenen 79’uncu genel kuruluna katıldı. 

ANITKABİR ZİYARET EDİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79’uncu Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Meclis Başkanı Soner Görmüş, Genel Sekreter Aşkın Kızılkaya genel kurula katıldı. TOBB’un 79’uncu Genel Kurulu kapsamında, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler ile Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile TOBB Genel Kurul Başkanı Hüseyin Çevik’in Anıtkabir Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAKANLAR TÖRENE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların katılımıyla TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında Birlik merkezinde Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni düzenlendi. 

Gerçekleştirilen törende ATSO Yönetim Kurulu başkanı Çetin Demirci’ye Birlik Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından “Hizmet Şeref Belgesi’’ takdim edildi.

BAŞKAN DEMİRCİ TOGG KURASI ÇEKTİ

TOBB 79. Genel kuruluna katılan 365 oda – borsa başkanı ayrıca TOGG kurasını da çekti. Oda ve borsalara teslim edilecek TOGG araçlar için gerçekleştirilen kura çekiminde ATSO Başkanı Çetin Demirci 68’inci sırayı çekti. ATSO’nun TOGG aracının kısa süre içinde teslim edileceği vurgulandı ve Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı seçildi

HİSARCIKLIOĞLU YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’uncu Genel Kurulunun ikinci gününde yapılan seçimlerde M. Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı seçildi. 

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 79’uncu genel kurula, 365 oda ve borsadan delegeler katıldı.4 yıllığına yeniden TOBB Başkanı seçilen M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yaptığı teşekkür konuşmasında “Genel kurulumuz ülkemiz ve iş dünyamıza hayırlı olsun. 365 oda-borsa başkanımız ve delegelerimizin oylarıyla organ seçimlerini tamamladık. Büyük bir aile olarak yeni bir ruhla, yeni bir heyecanla çalışmaya tekrar başlıyoruz. Yeni seçilen kurullarımızla ülkemize ve iş dünyamıza hizmet vermeyi sürdüreceğiz” dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


1

Gürçayırlılar taziye evine kavuştu

2

Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı

3

İndirimli yabancı dil eğitimi için protokol imzaladı

4

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

5

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”