Aşık Şenlik Tüneli
GÜNCEL 23.10.2024 12:10:00 0

Aşık Şenlik Tüneli'nin 2. tüpü Bakan Uraloğlu’nun katılımıyla açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Ardahan'da yapılan Çıldır-Aktaş yolu üzerindeki Aşık Şenlik Tüneli'nin 2. tüpü Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla yarın törenle açılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Ardahan'da yapılan Çıldır-Aktaş yolu üzerindeki Aşık Şenlik Tüneli'nin 2. tüpü Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla yarın törenle açılacak.

Çıldır-Aktaş yolu üzerindeki Aşık Şenlik Tüneli'nin açılışı için Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Ardahan’a geliyor. Geçtiğimiz yıl bir tüpü hizmete açılan çift tüplü ve 2 bin 312 metre uzunluğundaki Aşık Şenlik Tüneli Bakan Uraloğlu’nun katılımı ile 24 Ekim Perşembe günü düzenlenecek tören ile hizmete açılacak.

Türkiye’yi Gürcistan’a bağlayan Aktaş Sınır Kapısı'na ulaşımı sağlayan Aşık Şenlik Tüneli ile sürücülere güvenli sürüş konforu sağlanılacak. Açılacak tünel ile güzergahta ki yol 7 km kısalacak.

Öte yandan Ardahan’a gelecek olan Bakan Uraloğlu, tünel açılışının ardından Altaş Köyü mevkiinde bulunan Kura Viyadüğünde incelemelerde bulunacak. Daha sonra Ardahan Valiliğini ziyaret edecek ve il koordinasyon toplantısına katılacak. Ardından AK Parti Ardahan İl Başkanlığını da ziyaret edecek olan Bakan Uraloğlu kentten ayrılacak.. 

 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

1

İncesu’dan Ardahan’ın göç sorununa dair önerge

2

Ardahan VHO Başkanı Sural: "Dünya Veteriner Hekimler Günü Kutlu Olsun"

3

Arıcılar birlik başkanını seçti

4

AK Partili yöneticiler her hafta farklı bir köyü ziyaret ediyor

5

Yunus Emre Anadolu Lisesi Merkez İlçe Şampiyonu!