Tarih: 10.09.2020 16:26

Üniversite açıkladı: İlk dönem dersler uzaktan eğitimle devam edecek

Facebook Twitter Linked-in

Ardahan Üniversitesinde eğitim gören binlerce üniversite öğrencisinin günlerdir merakla beklediği açıklama nihayet yapıldı.

Koronavirüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında Ardahan Üniversitesi ilk dönemde öğrenci kabul etmeyecek. Dersler, 5 Ekim´de başlayacak ve uzaktan eğitim sistemiyle devam edecek.

İl Pandemi kurulunun tavsiyesi ve üniversite senatosunun aldığı karar neticesinde, öğrencilerin ve öğretim elemanlarının sağlığı düşünülerek,  2020-2021 öğretim yılının ilk döneminin 5 Ekim itibariyle uzaktan eğitim sistemiyle devam edeceği açıklandı.

Ardahan Üniversitesinden yapılan açıklamada;

?Ardahan İl Pandemi Kurulu´nun bilgilendirmeleri ve YÖK´ün tavsiye kararı doğrultusunda Üniversitemiz Senatosu 08.09.2020´de gerçekleştirilen toplantıda, önceliğimiz olan siz değerli öğrencilerimizin sağlığını göz önünde bulundurarak, 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi için eğitim-öğretimin uzaktan yapılması kararını almıştır. Karar tüm bölümlerimiz için geçerli olup, 5 Ekim´de derslerimiz uzaktan öğretim yöntemiyle başlayacaktır. Yeni dönemin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni eder, en kısa zamanda sizlerle kampüsümüzde bir araya gelmeyi dileriz? denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —