Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık

Ardahan’da, Ardahan Üniversitesi ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı işbirliğiyle Arıcılık Çalıştayı düzenlendi.

GÜNCEL 2.05.2024 12:25:00 0
Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık

Ardahan’da, Ardahan Üniversitesi ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı işbirliğiyle Arıcılık Çalıştayı düzenlendi. Ardahan Üniversitesinde düzenlenen çalıştayda sektör temsilcisi Ardahan Arı Yetiştiricileri Birliği’nin logosuna yer verilmedi.

Ardahan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, sektör temsilcisi olarak çalıştay için basılan davetiye ve afişlerde birliğin logosuna yer verilmediğini belirterek, çalıştaydan dışlandıklarını söyledi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Ardahan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu; “02-03 Mayıs 2024 tarihinde Ardahan Üniversitesi ve Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Arıcılık Çalıştayı yapılıyor. Biz sektör temsilcileri olarak çalıştay hakkında bilgilendirilmedik. Basılan davetiyelerde ve afişlerde Arıcılar Birliğinin, Kafkas Arısı Üretim, Eğitim ve Gen Merkezi Müdürlüğünün ve Tarım ve Orman Müdürlüğü logolarının bulunması gerekirken maalesef biz arıcıları temsil eden sektör olarak Üniversite Rektörü ve Ticaret ve Sanayi Odası tarafından dışlanmışız. Çalıştayda arıcıların sorunlarını, arıcıların durumunu en iyi bilen sektör olarak biziz. Sektör olarak bu tür toplantılarda bulunmadığımız zaman arıcılarımızın sorunlarını başka kurumlar bilmez. Bizim olmadığımız Arıcılık Çalıştayını kınıyorum” dedi. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

KOSGEB girişimcilik destekleri güncellendi

2

Kura Gençlik ve Spor, Türkiye Şampiyonası'nda Ardahan’ı temsil edecek

3

Güvenlik önlemi alınmayan inşaatlar tehlike saçıyor

4

Özel bireylere asker kınası yakıldı

5

Vali Çiçek, Halk Günü’nde vatandaşları dinledi