Ardahan’da Badminton Heyecanı Başladı: Küçükler Grup Müsabakaları Renkli Görüntülerle Start Aldı
SPOR 13.04.2025 15:02:00 0

Ardahan’da Badminton Heyecanı Başladı: Küçükler Grup Müsabakaları Renkli Görüntülerle Start Aldı

Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Badminton Küçükler Kız-Erkek Grup Müsabakaları, Kazım Karabekir Paşa Spor Salonu’nda başladı.

13-15 Mart tarihleri arasında düzenlenen organizasyona 7 farklı ilden toplam 13 takım (8 erkek, 5 kız) katılıyor.

Renkli görüntülere sahne olan müsabakaların açılış seremonisi, Ardahan Vali Yardımcısı Yakup Papaker’in katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Uzuner, Ardahan’a gelen tüm sporculara “hoş geldiniz” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Uzuner, “Burada olmanızdan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün burada düzenlenen bu organizasyonun, sizleri daha iyi seviyelere taşıyacağına yürekten inanıyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum,” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Vali Yardımcısı Papeker ve İl Müdürü Uzuner, sporcularla bir araya gelerek başarı dileklerinde bulundu. Müsabakalar, Vali Yardımcısı Yakup Papaker’in başlama vuruşuyla resmen başladı.

Üç gün sürecek organizasyon boyunca, genç sporcular hem rekabet edecek hem de sporun birleştirici gücüyle keyifli anlar yaşayacak.

1

Ardahan Üniversitesi’nden Bilim Kafe Hamlesi: Yaylada Uygulamalı Eğitim

2

Özel Bireylere yönelik Peri Masalı Gibi Gezi

3

Damal’da halk ekmek için geri sayım başladı

4

KADES tanıtımları devam ediyor

5

Göle’de kültür ve müzik rüzgarı esecek