Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerinden büyük başarı!

8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen TYT (Temel Yetenek Testi) ve AYT (Alan Yeterlilik Testi)'nde Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri önemli dereceler elde etti.

EĞİTİM 17.07.2024 10:26:00 0
Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerinden büyük başarı!

8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen TYT (Temel Yetenek Testi) ve AYT (Alan Yeterlilik Testi)'nde Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri önemli dereceler elde etti. Okulun öğrencilerinden Özlem Kökhan, YDT (Yabancı Dil Testi)'de 80 sorunun 72'sini doğru yaparak Ardahan il birincisi oldu. YDT'de 80 sorunun 75'ini doğru yanıtlayan Eylül Beyaz il ikincisi, H. Tuana Açıkyıldız ise il üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

16 Temmuz 2024 tarihinde açıklanan sonuçlara göre, Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencisi Barancan Avşar, sözel alanda Türkiye genelinde 2013. sırada yer alarak Ardahan il birincisi oldu. Önceki yıllarda da il birincileri çıkaran Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi, bu yıl öğrencilerinin başarı sıralamasında daha üst sıralarda yer almasıyla gurur duyuyor.

Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi, her yıl öğrencilerinin üstün başarılarıyla adından söz ettiriyor. Okul yönetimi, öğrencilerinin bu başarılarından dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirtti. Başarılarının devamını dileyerek, öğrencileri tebrik ettiler.

Okul, modern eğitim olanakları, deneyimli öğretmen kadrosu ve öğrencilere sunduğu geniş imkanlarla öne çıkıyor. Halilefendi Mahallesi Bahtiyar Vahapzade Caddesi'nde bulunan okul, 32 öğretmen ve 445 öğrenciye eğitim vermektedir. Okulda laboratuvarlar, spor salonları, kütüphane ve daha birçok eğitim imkanı bulunmaktadır.


1

Çetinkaya, SED hizmetinden yararlanan aileleri ziyeret etti

2

ARDAHAN’IN GİZEMLİ MAĞARALARI KEŞFEDİLİYOR

3

SERHAT ARDAHANSPOR TOP BAŞI YAPTI

4

Özel bireyler için Artvin-Karagöl’e gezi düzenlendi

5

Başkan Demirci’den Albay Gülecen’e Hayırlı olsun ziyareti