Ardahan TSM, sigara bağımlılığına karşı stand açtı
GÜNCEL 10.02.2025 15:45:00 0

Ardahan TSM, sigara bağımlılığına karşı stand açtı

Ardahan Toplum Sağlığı Merkezi, 9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü etkinlikleri kapsamında sigara bağımlılığına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla stand açtı.

Toplum Sağlığı Merkezinde açılan stantta vatandaşlara, sigara bırakma süreci ve tütünün zararları hakkında detaylı bilgi verildi.

Standı ziyaret edenler, ALO 171 hattı, sigara bırakma polikliniği ve sigara bırakma yöntemleri hakkında bilgilendirildi. Ayrıca, stantta karbonmonoksit ölçümü yapılırken, sigaranın zararlı etkileri hakkında bilgilendiren broşürler de dağıtıldı. Bu etkinlik, sigara bağımlılığıyla mücadelede toplumun bilinçlenmesine katkı sağlamak amacıyla büyük bir öneme sahipti.

Toplum Sağlığı Merkezinden yapılan açıklamada, 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü kapsamında tütün kullanımı ve zararları konusunda farkındalık oluşturmak, tütün ürünü kullananlara bırakmaları yönünde bilinç kazandırmak ve tütünle mücadele çalışmalarına dikkat çekebilmek amacıyla etkinlik yapıldığı belirtildi.

1

Çıldır Gölü'nde atlı kızak turistlerin ilgi odağı oluyor

2

Posof'a çığ düştü, köy yolu ulaşıma kapandı

3

Prof. Dr. Ensar Aslan hayatını kaybetti

4

ERAY ŞAMDAN ÇİN’DEN ALTIN MADALYAYLA DÖNDÜ

5

Ardahan Vakfı 62 proje ile Türkiye’de sayılı vakıflar içerisine girdi