Ardahan İl Tarım Müdürlüğü, Çiftçi eğitimlerine devam ediyor

İl Tarım Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Eğitim ve Yayın' faaliyetleri çerçevesinde Göle ilçesinde çiftçilere önemli konularda eğitim verildi

GÜNCEL 19.04.2024 12:29:00 0
Ardahan İl Tarım Müdürlüğü,  Çiftçi eğitimlerine devam ediyor

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilere yönelik eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, İl Tarım Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Eğitim ve Yayın' faaliyetleri çerçevesinde Göle ilçesinde çiftçilere önemli konularda eğitim verildi.

İl Tarım Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Akın Saraçoğlu tarafından, şap hastalığı ve hayvan barınakları konularında çiftçilere bilgilendirme yapıldı. Saraçoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen eğitim, çiftçilerin bu konularda bilinçlenmesine ve doğru uygulamaların yaygınlaşmasına katkı sağladı.

Toplantıya İl Tarım Müdürü Muhammet Fatih Cineviz, İl Müdür Yardımcıları Dr. Turgay Şişman, Ali Cihat Toydemir ve İlçe Müdürü Sezer Turan Bayram da katılım sağladı. Bu toplantıda, çiftçilerin ihtiyaçları doğrultusunda Çiftçi Eğitim İhtiyaç Analizi yapılarak, gelecek dönem eğitim programlarının planlanması için önemli adımlar atıldı.

İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri, çiftçilerin bilgi ve tecrübelerini artırmak, verimliliği artırmak ve tarımsal faaliyetlerde daha sağlıklı ve etkin yöntemlerin benimsenmesine katkı sağlamak amacıyla eğitim çalışmalarının süreceğini belirtti.

Çiftçiler ise, bu tür eğitim faaliyetlerinin kendilerine büyük fayda sağladığını ifade ederek, İl Tarım Müdürlüğü'nün bu tür etkinliklere devam etmesini istediklerini belirttiler.

 


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu