Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, Bakım-Onarım işlerini inceledi

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, Şube Müdürü Hacı Halil Alıcı ile birlikte Zübeyde Hanım Anaokulunda yapımı devam eden bakım-onarım işlerini inceledi

GÜNCEL 18.07.2024 10:59:00 0
Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, Bakım-Onarım işlerini inceledi

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, beraberinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Halil Alıcı ile birlikte Zübeyde Hanım Anaokulunda yapımı devam eden bakım-onarım işlerini yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Müdür Uzantı ve Şube Müdürü Alıcı, anaokulunun yenileme ve bakım sürecini yakından takip etti. Okul yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya gelen Uzantı ve Alıcı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve eksiklikleri yerinde tespit etti.

Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, "Zübeyde Hanım Anaokulunun bakım ve onarım işlerini titizlikle takip ediyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak. Bu kapsamda yapılan çalışmaları yakından görmek ve gereken desteği sağlamak için buradayız" dedi.

Şube Müdürü Hacı Halil Alıcı ise, "Okullarımızın fiziki koşullarını iyileştirmek ve öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ortamı sunmak için çalışıyoruz. Bugün burada yapılan işleri yerinde gözlemleyerek gerekli önlemleri almış olacağız" şeklinde konuştu.

Ziyaret, Zübeyde Hanım Anaokulu yönetimi tarafından da memnuniyetle karşılandı ve yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür edildi. Okulda devam eden çalışmaların planlanan süreçte tamamlanması hedefleniyor.