Ardahan Huzurevi Bocce Takımı Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü'nü ziyaret etti

Huzurevi Bocce Takımı", Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya'yı makamında ziyaret ederek, teşekkür etti

23.07.2024 11:07:00 0
Ardahan Huzurevi Bocce Takımı Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü

Haber: Bedrettin Şuay

2024 yılı için planlanan "60 Yaş ve Üstü Yetişkinler Bocce Turnuvası"na katılmak üzere kurulan "Ardahan Huzurevi Bocce Takımı", Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya'yı makamında ziyaret ederek, gösterdiği ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyarette Ardahan Huzurevi Bocce Takımı adına konuşan takım kaptanı, turnuvaya katılmak için hazırlıklarını sürdürdüklerini ve böyle anlamlı bir etkinliğe katılım sağlamaktan dolayı büyük heyecan duyduklarını belirtti. Ayrıca, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya'nın takıma verdiği desteklerin ve ilgisinin kendileri için motive edici olduğunu ifade etti.

Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaşlı bireylerin aktif sosyal hayatta yer almalarını teşvik etmenin önemine vurgu yaptı. Bocce gibi spor etkinliklerinin yaşlıların fiziksel ve ruhsal sağlığına olumlu katkı sağladığını belirten Çetinkaya, Ardahan Huzurevi Bocce Takımı'nın turnuvaya katılmasının kendileri için de gurur verici olduğunu söyledi. Ardahan Huzurevi Bocce Takımı'nın turnuvaya hazırlıklarını sürdürdüğü ve takım olarak birlikte güzel bir etkinliğe imza atmayı hedefledikleri belirtildi.

 

 


1

Ardahan'ın yüksek kesimlerine kar yağdı

2

“Beni Bırakma” 18 Ekim’de Tüm Dijital Platformlarda!

3

Türk Sağlık Sen: Aile hekimlerimiz ve aile sağlığı çalışanlarımızın her zaman yanındayız

4

Spor yatırımları Ardahan’da hız kazanıyor

5

Vali Çiçek TIR parkında incelemelerde bulundu