Tarih: 21.03.2025 18:02

Ardahan Fen Lisesi öğrencilerinden anlamlı ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Fen Lisesi 12-B, 9-B ve 11-C sınıflarından gönüllü öğrenciler, Rehber Öğretmen ve Psikolojik Danışman Gülşah Gürbulak Töremiş öncülüğünde, Ardahan İş Uygulama Özel Eğitim ve Meslek Okulunu ziyaret etti.

Etkinliğe, Fen Lisesi okul müdürü Aşkın Hüseyinoğlu'nun yanısıra Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürü Filiz Baydar ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Atanur Sarıçam da katıldı.

Ziyaret kapsamında öğrenciler, özel gereksinimli bireylerle keyifli vakit geçirdi. Müzik dinletisi sunarak saz çaldılar, parmak boyama etkinliği yaptırdılar, yüz boyama ve boncuk bileklik yapımı gibi eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdiler. Ayrıca, daha önce kendi elleriyle hazırladıkları kitap ayraçlarını hediye eden öğrenciler, yiyecek ve içecek ikramında da bulunarak misafirperverliklerini gösterdi.

Bu anlamlı etkinlikle öğrenciler, özel bireylerle vakit geçirerek toplumsal farkındalık kazandı ve sosyal sorumluluk bilincini güçlendirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —