Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in “Ardahan’ı Birlikte Güzelleştirelim” sloganıyla başlattığı bahar temizliği devam ediyor.

ÇEVRE 26.04.2024 15:01:00 0
Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in “Ardahan’ı Birlikte Güzelleştirelim” sloganıyla başlattığı bahar temizliği devam ediyor. Sırrı Atalay Parkı ve Abdullah Gül Parkı'nda düzenlenen bahar temizliğine Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ve eşi Zuhal Demir, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, muhtarlar ve belediye personelleri katılım gösterdi.

Temiz bir çevre için farkındalık oluşturmak amacıyla çalışma yeleğini giyen Başkan Demir ve beraberindekiler, parklarda çevre temizliği yaptı.  

Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Faruk Demir, “Yaşadığımız çevreyi temiz tutmak bizim asli görevimizdir. Temiz bir Ardahan için başlattığımız bahar temizliği çalışmaları kapsamında belediye olarak park ve bahçelerde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Biz yöneticiler olarak farkındalık oluşturmak amacıyla temizlik çalışmalarına katıldık. Parklarımızı pırıl pırıl yaparak misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz. Temizlik belediyenin yüz akıdır. Hemşehrilerimize sağlık ve temiz bir ortam, gelecek nesillere temiz bir Ardahan bırakmak için çalışıyoruz, çalışacağız. Bu konuda Ardahanlı hemşehrilerimizinde bizlere yardımcı olmalarını rica ediyoruz. Lütfen çöplerimizi yerlere değil çöp kutularına atalım” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Ardahan KYK bölge şampiyonu oldu

2

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

3

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

4

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

5

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi