Amatör ligde olaylı maç! Bağdeşensporlu 3 futbolcu darp raporu aldı

Ardahan 1. Amatör Lig’de Gölespor ile Bağdeşenspor karşılaştı. Karşılaşma 1-1 sona ererken iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı.

SPOR 13.05.2024 15:01:00 0
Amatör ligde olaylı maç! Bağdeşensporlu 3 futbolcu darp raporu aldı

Ardahan 1. Amatör Lig’de Gölespor ile Bağdeşenspor karşılaştı. Karşılaşma 1-1 sona ererken iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. 

Bağdaşenspor, 2023/24 sezonunda şampiyonluğunu garantilediği maçın 12. haftasında deplasmanda Gölespor ile karşılaştı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı. Yaşanan olaylarda Bağdaşenspor'dan 3 futbolcu ağır darbelere maruz kaldı. Çıkan olaylarda Bağdeşensporlu 3 futbolcu darp raporu alarak, rakip takım futbolcuları hakkında suç duyurusunda bulundular. 

Yaklaşık 40 dakika boyunca sahadan ayrılamayan Bağdeşensporlu oyuncular emniyet güçlerinin güvenlik önlemlerini almasıyla birlikte sahadan ayrıldılar.

Bağdaşenspor Kulübü Başkanı Galip Bozkurt, yaşanan olaylar sonrasında bir paylaşım yaparak şunları söyledi:  “Pazar günü oynadığımız Bağdaşenspor - Gölespor maçının bitmesiyle beraber, Göle ilçemizde Gölespor'lu futbolcu ve kendini bilmez bazı taraftarların kulübümüz futbolcularına saldırdığını öğrendik. Üç futbolcumuz darp raporu alarak şikayetçi oldu. Kolluk kuvvetlerinin yetersiz kaldığını üzülerek gözlemledik. Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bağdaşenspor Kulübü olarak gerekli mercilere şikayetlerimizi yapacağız. 18-19 yaşındaki gençlerin şiddet uygulamaları bizi derinden üzmüştür. Rakiplerimizi çiçeklerle karşılamamıza rağmen yapılan bu saldırının kasti ve planlanmış bir organizasyon olduğunu düşünüyoruz. Bu gençleri yönetenlerin de futbolcular kadar suçlu olduğunu düşünüyoruz. Şampiyon olarak gittiğimiz Göle ilçemizde güzel bir karşılama beklerken maalesef şiddetle karşılandık. Yaklaşık 40 dakika boyunca sahada esir kaldık. Bu vahşi saldırıyı canice buluyor ve şiddetle kınıyoruz” 


1

Çetinkaya, SED hizmetinden yararlanan aileleri ziyeret etti

2

ARDAHAN’IN GİZEMLİ MAĞARALARI KEŞFEDİLİYOR

3

SERHAT ARDAHANSPOR TOP BAŞI YAPTI

4

Özel bireyler için Artvin-Karagöl’e gezi düzenlendi

5

Başkan Demirci’den Albay Gülecen’e Hayırlı olsun ziyareti