AK PARTİ'NİN 23. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Ardahan’da, AK Parti Ardahan İl Başkanlığı tarafından AK Parti’nin kuruluşunun 23. Yıldönümü dolayısıyla program düzenlendi.

SİYASET 14.08.2024 13:55:00 0
AK PARTİ

Ardahan’da, AK Parti Ardahan İl Başkanlığı tarafından AK Parti’nin kuruluşunun 23. Yıldönümü dolayısıyla program düzenlendi.

AK Parti Ardahan İl Teşkilatı, “Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti" sloganıyla AK Parti’nin 23. Kuruluş yıldönümünü düzenlediği sade bir programla kutladı.

İl Başkanlığında düzenlenen programa, AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz, Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu, Hanak Belediye Başkanı Erdal Kurukaya, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, geçmiş dönem belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatları ile partililer katıldı.

Yıldönümü programında konuşan AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşunun 23. Yıl dönümünü coşkuyla kutlamak için toplandık. Bu özel gün sadece geçmişin hatırlanması değil, aynı zamanda geleceğe dair umutlarımızın ve hedeflerimizin yeniden tazelenmesidir. AK parti, 14 Ağustos 2001 tarihinde, ülkemizin ihtiyaç duyduğu adil ve sürdürülebilir bir kalkınma vizyonuyla kuruldu” dedi.

AK Parti’nin kuruluşunun temel taşları arasında demokratik değerlere bağlılık, ekonomik istikrar ve sosyal adaletin yer aldığını aktaran Başkan Yılmaz konuşmasında şunları söyledi; “O günden bu yana her aşamada bu değerler doğrultusunda hareket ettik ve Türkiye’nin her köşesine hizmet götürmeyi hedefledik. Kuruluşumuzun üzerinden geçen yıllar, partimizin ülkemize kazandırdığı birçok önemli projeyi ve reformu geride bıraktı. Sağlıkta, eğitimde, altyapıda ve birçok alanda gerçekleştirdiğimiz dönüşüm projeleri, milletimizin yaşam kalitesini artırdı. Bu başarıların arkasında, partimizin ilkelerine olan sıkı bağlılığımız ve ülkemize hizmet etme arzusu yatmaktadır. Ancak, başarılarımızın ötesinde, geleceğe dair büyük hedeflerimiz vardır. Daha güçlü bir ekonomi, daha adil bir toplum ve daha demokratik bir yönetim anlayışıyla ilerlemeye devam edeceğiz. Her daim halkımızın yanındayız ve onların sorunlarına çözüm üretme gayreti içerisindeyiz. Bu bağlamda bir yandan mevcut projelerimizi sürdürüyoruz, diğer yandan da yeni vizyonlarımızı hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu yolculukta emeği geçen, destek veren ve bizimler birlikte yürüyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca, partimizin vizyonuna inanan ve bizlere güvenen tüm vatandaşlarımıza minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inancımız tamdır. AK Parti’nin 23 yıllık serüveninde bizlere kattığı değerleri ve ülkemize kazandırdığı güzellikleri hatırlayarak, hep birlikte daha parlak bir gelecek için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Program konuşmaların ardından basına kapalı bir şekilde devam etti. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA