AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın’ında katılım sağladığı toplantıda birlik, beraberlik mesajları verildi. Toplantıda, Merkez İlçe Teşkilatının çalışmaları ve güncel konulara ilişkin değerlendirmeler yapıldı.
Merkez İlçe Teşkilatının önemine dikkat çeken Başkan Aydın, hafta sonu gerçekleştirilen 8. Olağan İl Kongresinde Merkez İlçe Teşkilatının göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı Başkan Aytaç Ulutaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Başkan Aydın, “Her bir yönetim kurulu üyesi arkadaşımız bizim çok kıymetli. Merkez İlçe Teşkilatımız ile birlik ve beraberlik içerisinde Ardahan’ımıza ve partimize güzel hizmetlerde bulunacağız. Başkanımız ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş ise, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. İl Başkanımız Hakan Aydın’ın Yönetim Kurulu toplantımıza katılım sağlamasından duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde sevgi ve hoşgörü içerisinde ilimize ve partimize hizmetlerde bulunacağız. Göreve yeni seçilen İl Başkanımız Hakan Aydın ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Allah güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah” dedi.