AK Parti Şehir Buluşmaları Ardahan’da gerçekleşti

AK Parti’nin şehirlerle olan güçlü bağlarını daha da pekiştirmek amacıyla düzenlenen “Şehir Buluşmaları” toplantısı, Ardahan’da gerçekleştirildi.

SİYASET 22.09.2024 09:51:00 0
AK Parti Şehir Buluşmaları Ardahan’da gerçekleşti

AK Parti’nin şehirlerle olan güçlü bağlarını daha da pekiştirmek amacıyla düzenlenen “Şehir Buluşmaları” toplantısı, Ardahan’da gerçekleştirildi.

AK Parti Ardahan İl Başkanlığında düzenlenen Türkiye Buluşmaları toplantısına; Genel Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Mustafa Şen, Ardahan Milletvekili Kaan Koç, İl Başkanı Ersin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş ile Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun ile çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ersin Yılmaz, “Ardahan küçük bir il olmasına rağmen Ak Partinin Ardahan'a yatırımları devam ediyor. Tasarruf tedbirlerine rağmen bu yatırımlar Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, vekilimizin çalışmaları ile gerçekleşmektedir. 2023 yılındaki genel seçimlerde Ardahan'da güçlü bir oyla zafer kazandık. Ancak Mart ayındaki yerel seçimlerde tökezledik. Allah'a şükürler olsun ki seçimin bittiği gün vekilimiz ve teşkilatlar olarak sahaya indik. Hiç bir zaman sahayı boş bırakmadık. AK Parti olarak biz ilimize yatırımlarımızı yaparken, CHP'li Ardahan Belediye Başkanı çalışmalarında eksik kalıyor. Biz bu konuda uyarılarda bulunuyoruz. Seçilmiş bir belediye başkanı olarak başkandan hizmet bekliyoruz. Biliyorsunuz yollarımız geçilmez halde, her taraf çukurlarla dolu. Biz destek veriyoruz ama anlaşılan beceriksiz bir belediye başkanı seçmişiz. Seçimlerden önce birçok vaatte bulunmasına rağmen görüyoruz ki şuan hiç bir vaadini yerine getiremedi” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Ardahan Milletvekili  Koç ise; “Türkiye’nin en güçlü partisi olan Ak Parti saha çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Ardahan kişi başına düşen yatırıma bakıldığında Türkiye’nin ikinci sırasında yer alıyor. Tasarruf tedbirlerine rağmen serhat şehrimiz hükümetimizden en fazla destek alan şehirlerin başında geliyor. Ardahan’a yapılan bu devasa yatırımlar için sayın cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a saygı ve hürmetlerimi bir kez daha arz ediyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen ise, 2028 seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Ardahan'ın kişi başına yatırımda Türkiye'de ikinci il olduğunu ifade eden Şen, "Türkiye'de bütün il ve ilçeleri ziyaret ediyoruz. Özümüzden geleceğe giden bir yolda mesaj veriyoruz. Cumhurbaşkanımızın sizlere salamı var. Daha çok çalışmamız gerektiğini rica ediyor. Benim formülüm, 2028 için ne yapıyoruz? Her günümü böyle planlayıp, böyle çalışmak istiyorum. Her haftayı, ayı ve yıl böyle planlamam gerek. Planladıklarımızın yüzde 80'ini yaptık, yüzde 20'yi neden yapmadık soracağız. Hepsini yapsak bile daha güzeli nasıl olabilirdi diyeceğiz. Bu şekilde çalışmak teşkilat için çok önemli. Seçime 6 ay kalmış gibi. Seçim 2028'de, biz ne yapıyoruz, boş bırakmıyoruz. Ama biz AK Partiyiz. AK Parti farkı bu. AK Parti durmaz. Bakar sorunu görür, gider onu çözer. AK Parti evinde değil, sürekli sokaktadır. Birinin çayını içer, başka gün birine çay ısmarlar." dedi.

Tüm dünyanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gözüne baktığını, bunun Türkiye için şans olduğunu dile getiren Şen, parti olarak Erdoğan liderliğinde tüm sorunları bitirmek için yola çıktıklarını anlattı.
Şen, "AK Parti'nin tam bağımsız büyük Türkiye derdi var. Onun için sorunu ötelemez yapar. 'Ben yoruldum, biraz oturayım,' bunu yapmaz. Dinlenmez, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız öyle çalışıyor. Onun adamları da öyle çalışır. Son seçimde aldığımız oy oranı bizi tatmin etmeyen, görece düşük oy oranı. Ama tersine dönmeye başladı. Bize kızan arkadaşlar, sandığa gitmeyen, gidip geçersiz oy kullanan arkadaşlarımız yavaş yavaş geri gelmeye başladı. Diyorlar ki 'bu işler bu muhalefetle olacak işler değil.' Ardahan'da görüyoruz, böyle belediye başkanlığı olmaz."

Her partilinin sokakta olmasını isteyen Şen, vatandaşın düzelmeye başlayan enflasyon ve emeklilik maaşlarına ilişkin sorularına cevap verilmesini istedi.

İstanbul başta olmak üzere CHP'li büyükşehir belediyelerin hizmet üretemediğini söyleyen Şen, "İstanbul'da belediyenin düşünüp, tasarlayıp geliştirdiği bir tane büyük proje yoktur. 6. senedeyiz, sıfır. Bizim bitirdiğimiz işleri yeniden açıyorlar. Ankara aynı. İzmir'de denizi öldürdüler. Balıklar öldü. Başkan ne dedi. 'Bunlar mülteci balık.' Aklınca dalga geçiyor. Hiç utanmadan, 'gelsin bakan temizlesin' diyor. Seni millet denizi öldürmek için mi seçti? İzmir'de karayı zaten öldürdüler. İzmir lağım kokuyor. Bunu İzmirliye nasıl reva görebilirsin? Biz kurtuluş savaşında Yunan'ı orda denize döktük. Orası sembol bir şehirdir. Belki diğer şehirlerimizin hepsinden daha güzel ve bakımlı olmalı. Böyle insanlara bu memleket emanet edilemez. O yüzden o oylar yavaş yavaş geri gelmeye başladı." açıklamasında bulundu.

Toplantı daha sonra basına kapalı gerçekleştirildi.

Toplantının ardından Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Milletvekili Kaan Koç, İl Başkanı Ersin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş ve partililer Kongre Caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.  


1

Vali Çiçek, Köy Muhtarlarını makamında ağırladı

2

Sahada çiftçi ziyaretleri gerçekleştirildi

3

Milletvekili İncesu, Dernek Başkanlarıyla buluştu

4

Tırın çarptığı sürüdeki onlarca koyun telef oldu

5

Başkan Ulutaş: “Kongremizi birlik beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz”