AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Ardahan İl Başkanlığınca Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

SİYASET 4.08.2024 11:32:00 0
AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıya AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, İl Koordinatörü Volkan Mengi, İl Başkanı Ersin Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, il ve ilçe teşkilatları ile vatandaşlar katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz, “Genel başkanım ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlığını nasip eden Rabbime hamd ediyorum. Göreve geldiğimizden bu yana genel ve yerel olmak üzere iki seçim geçirdik kadrolarımızla beraber. Ardahanımız’da gezilmedik İlçe, köy, mahalle, cadde, sokak sıkılmadık el, dokunulmamış gönül bırakmadık. Bizler Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi milletimize efendi değil hizmetkar olmaya tabii olduk. Geçirdiğimiz bu süre boyunca üye sayılarımızı her geçen gün bir önce k günün üstüne koyarak partimizin halkalarını genişleterek insan kaynağı anlamında çok daha yüksek sayılara ulaştık.

"Asla yes’e kapılmadık, ne kadar alçalırsak o kadar yükseliriz şiarından hareketle milletimizin önünde eğildik ve birçok hizmette bulunduk. hepiniz edilen hizmetlerin, teşkilat çalışmalarının şahidisiniz, gelecekte yapacaklarımızı hep beraber bugün bu saat itibari ile planlamalı ve en geç yarın bismillah deyip saha çalışmalarımıza bir önce ki günden daha fazla ehemmiyet vermeliyiz. Biliyorsunuz ki AK Parti seçim çalışmaları bir önceki seçim bittiği günün sabahı başlar. Görev gözetmeksizin tüm Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına gönül vermiş kardeşlerimiz yarın demeden bugünden akrabalarını, kapı komşularını, eşini dostunu partimizle ilişkilendirip, ellerini sıkıp, gönüllerine dokunarak bu halkayı çok daha fazla genişletmelidir. Davamızı bu noktalara getiren sizlerdiniz bu noktadan daha da ileriye taşıyacak olan sizlersiniz. Ben şuan l başkanınız olarak belki yarın hiç bir görev olmayan bir kardeşiniz olacağım ama ömrüm ve mikanım yettikçe Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hizmet edecek ve onu yüceltmek için sizlerle omuz omuza yürüyeceğime sizlerin önünde söz veriyorum.

Partimizde daha önce görev almış hizmet etmiş, İl başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, köy mahalle temsilcilerimiz kısacası bu davaya gönül verip emek etmiş kardeşlerimize buradan bir çağrıda bulunuyorum, kol kola, omuz omuza, gönül gönüle verip Türkiye’mizin nice yüzyılları için bizden sonraki nesillerimiz için gece gündüz demeden hizmet edelim, çalışalım. Buradan bir çağrıda Ardahan halkımıza yapmak istiyorum. Biliyorsunuz nüfusumuz giderek azalıyor ancak yaz aylarında Ardahan nüfusu k üç katına çıkıyor hastanemiz yoğunlaşıyor yollarımızda trafik oluşuyor. Dışarıdan yazlıkçı olarak gelen vatandaşlarımız lütfen ikametlerinizi memleketimize alalım nüfusumuz ne kadar çok görünürse o kadar ilimize hizmet gelir. İkametlerimiz diğer illerde bırakıp hizmet burdan beklememiz doğru değil memleketimize sahip çıkalım herkes bu konuda duyarlı olmaya bekliyorum”

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ise yaptığı konuşmada; “İsmail Haniye ve tüm Gazze şehitlerini rahmetle anıyorum. Binlerce bebeği ve kadını katleden katil, siyonist İsrail’i kınıyorum. AK Parti olarak, kurulduğumuz günden bu yana, milletimizin refahı ve huzuru için çalışmayı kendimize görev bildik. Bu yolda, siz değerli teşkilat mensuplarımızın katkıları ve gayretleriyle büyük başarılara imza attık. Birlik ve beraberlik, partimizin en önemli değerlerinden biridir. Ortak hedefimiz Türkiye'nin daha güçlü, daha müreffeh bir ülke olmasıdır. Bu hedef doğrultusunda, her birimizin katkısı büyük önem taşımaktadır. AK Parti olarak, hizmet ve adalet anlayışımızla milletimize en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Eğitimden sağlığa, ekonomiden altyapıya kadar her alanda gerçekleştirdiğimiz reformlarla, Türkiye'yi ve Serhat Ardahanımızı daha ileriye taşımak için çalışıyoruz. Adaletin tesis ve hukukun üstünlüğü, bizim için vazgeçilmez ilkeleridir. Serhat şehrimiz için yapılması gereken ne varsa, ne sözü verdiysek her birin tek tek hayata geçirmek için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerimizin eğitimine, istihdamına ve sosyal hayatına yönelik projelerimizle, gençlerimizin yanında olmaya ve enerjileri ile ülkemizin kalkınmasında önemli bir rol oynamaları için çabalamaya devam edeceğiz. Serhat Ardahanımız ve tüm ilçelerinde şu anda ihtiyaç olan her yatırımı gerçekleştiriyoruz. Köylerimiz tek tek geziyoruz. Çalışmaları inceliyoruz, talepler dinliyoruz ve sorunları çözüyoruz. Tasarruf tedbirlerinin olduğu bu dönemde ilimizin aciliyetli ve önemli yatırımlarının tek tek temel atma ve açılış programlarını gerçekleştirirken desteklerini bizden esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Uluslararası kriz ve kaosların yaşandığı bir dönemde, tüm Dünyaya karşı dik ve onurlu bir tavır sergileyen, dama mazlumların yanında yer almasını bilen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde ve liderliğinde, AK Parti olarak, milletimize hizmet yolunda kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde, adalet ve hizmet anlayışımızla, gençlerimizin ve kadınlarımızın gücüyle, Türkiye'yi ve Serhat Ardahanımızı daha aydınlık yarınlara taşıyacağız. Hep birlikte, daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir Ardahan için çalışmaya devam edeceğiz”.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA