AK Parti Ardahan Teşkilatı 24. kuruluş yıldönümü programına katıldı
SİYASET 15.08.2025 14:23:00 0

AK Parti Ardahan Teşkilatı 24. kuruluş yıldönümü programına katıldı

AK Parti Ardahan teşkilatı, AK Partinin 24. kuruluş yıldönümü kapsamında Ankara’da düzenlenen etkinliklerde yer aldı.

İl Başkan Vekili Mehmet Alkan, Kadın Kolları İl Başkanı Gülten Özdemir ve Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammet Gök’ün katıldığı programlar, coşku ve heyecan içinde geçerken, birlik ve beraberlik mesajı ön plana çıktı.

Program sonrası değerlendirmede bulunan İl Başkan Vekili Mehmet Alkan, “Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda, Ardahan ve milletimiz için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu özel günde, partimizin kuruluşundan bugüne emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Başkanlar, program kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile bir araya gelerek bölge projeleri ve yatırımları üzerine de görüş alışverişinde bulundu.

 

 

ARZU ALKAN/ARDAHAN MEDYA

1

Ardahan’da Yılbaşı Akşamı Sofralar Kaz Etiyle Şenlendi

2

Kur’an Kursu Öğrencilerinden Gazze’ye Anlamlı Destek

3

Ardahan Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden 2025’te 398 Milyon Liralık Katkı

4

Vali Çiçek yılbaşında görevli sağlık ve emniyet personelini ziyaret etti

5

Vali Çiçek, “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” Programına Katıldı