AK Parti Ardahan Teşkilatı 24. kuruluş yıldönümü programına katıldı
SİYASET 15.08.2025 14:23:00 0

AK Parti Ardahan Teşkilatı 24. kuruluş yıldönümü programına katıldı

AK Parti Ardahan teşkilatı, AK Partinin 24. kuruluş yıldönümü kapsamında Ankara’da düzenlenen etkinliklerde yer aldı.

İl Başkan Vekili Mehmet Alkan, Kadın Kolları İl Başkanı Gülten Özdemir ve Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammet Gök’ün katıldığı programlar, coşku ve heyecan içinde geçerken, birlik ve beraberlik mesajı ön plana çıktı.

Program sonrası değerlendirmede bulunan İl Başkan Vekili Mehmet Alkan, “Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda, Ardahan ve milletimiz için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu özel günde, partimizin kuruluşundan bugüne emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Başkanlar, program kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile bir araya gelerek bölge projeleri ve yatırımları üzerine de görüş alışverişinde bulundu.

 

 

ARZU ALKAN/ARDAHAN MEDYA

1

AK Parti Ardahan Teşkilatı 24. kuruluş yıldönümü programına katıldı

2

ADSYB Başkan Adayı Demirbaş’tan çiftçilere acil destek çağrısı: “Cansuyu Kredisi Bekliyoruz”

3

ARDAHAN’DA ARPA VE BUĞDAY HASADI SÜRÜYOR

4

Göle TİGEM’de Şap Riski Görülmedi

5

Kars’tan direkt uçuşlu Umre turu düzenleniyor