YRP Genel Merkezi’nden Ardahan ziyareti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül, bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Ardahan’a geldi.

SİYASET 13.08.2024 12:01:00 0
  YRP Genel Merkezi’nden Ardahan ziyareti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül, bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Ardahan’a geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Nurettin Gül, Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, Bölge Başkanı Mehmet Ziya Buyankara ve İl Koordinatörü Yusuf Gülmüş teşkilat buluşmaları kapsamında Ardahan İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. 

Teşkilat çalışmaları için Ardahan'a gelen heyeti, Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanı Caner Çoban ve teşkilat mensupları karşıladı. İl Başkanı Caner Çoban, Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül’e brifing verdi. 

Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanlığında partililer ile bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül, “Partimiz her geçen gün büyüyor, Üye sayımız artıyor. İktidar olmamız için çok çalışmamız lazım. Hepinizden üye üyeler bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Caner Çoban, “Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Nurettin Gül, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, Bölge Başkanımız Ziya Buyankara ve İl Koordinatörümüz Yusuf Gülmüş teşkilat ziyaretleri a Ardahan il başkanlığını ziyarette bulundular. Katılım yapan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Vali Çiçek, Köy Muhtarlarını makamında ağırladı

2

Sahada çiftçi ziyaretleri gerçekleştirildi

3

Milletvekili İncesu, Dernek Başkanlarıyla buluştu

4

Tırın çarptığı sürüdeki onlarca koyun telef oldu

5

Başkan Ulutaş: “Kongremizi birlik beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz”