“Ardahan’a İstasyon Kurulsun, Ticaret Büyüsün”
GÜNCEL 22.06.2025 10:16:00 0

“Ardahan’a İstasyon Kurulsun, Ticaret Büyüsün”

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci bölgenin ticaret hacminin artırılması için lojistik yatırımların hayati önem taşıdığına dikkat çekti

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Türkiye’de İş Dünyası dergisinin Haziran 2025 sayısında yayımlanan özel röportajında Ardahan’ın stratejik önemi, ekonomik potansiyeli ve kalkınma vizyonuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

“Ardahan’a istasyon kurulsun, ticaret büyüsün” başlığıyla yer verilen röportajda Başkan Demirci, Ardahan’ın Kafkaslar ve Orta Asya’ya açılan kapı konumunda olduğunu vurgulayarak, bölgenin ticaret hacminin artırılması için lojistik yatırımların hayati önem taşıdığına dikkat çekti.

Demirci, özellikle demiryolu ve lojistik istasyonlarının kurulmasının Ardahan’ın bölgesel kalkınmadaki rolünü güçlendireceğini ve hem istihdam hem de ihracat potansiyelini artıracağını belirtti. Röportajda, ATSO’nun yürüttüğü çalışmalar ve yatırımcılara sunulan fırsatlar hakkında da bilgi veren Demirci, Ardahan’ın gelişen vizyonu doğrultusunda ortak akıl ve iş birliği çağrısı yaptı.

Başkan Demirci, Ardahan’ın ticari ve ekonomik kalkınmasının, bölgesel refah ve ulusal ekonomiye katkı açısından stratejik bir öncelik olduğunun altını çizdi.

 

1

Gazi Gazetecilerden Medya-İş Ziyareti

2

Başkan Demir, semt pazarını ziyaret etti

3

ATSO Başkanı Çetin Demirci’den ekonomik destek çağrısı

4

Vali Hayrettin Çiçek Kore Gazisinin Ailesine Taziye Ziyaretinde bulundu

5

İl Özel İdare Köy Yollarında Konforlu Ulaşım İçin Yoğun Mesai yapıyor