23 Şubat İlkokulu Öğrencilerinden 10 Kasım Anma Programı yapıldı
GÜNCEL 6.11.2025 12:07:00 0

23 Şubat İlkokulu Öğrencilerinden 10 Kasım Anma Programı yapıldı

Ardahan 23 Şubat İlkokulu 3/B ve 3/C sınıfı öğrencileri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında düzenledikleri programla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve sevgiyle andı.

Haber: Arzu Alkan

Ardahan 23 Şubat İlkokulu 3/B ve 3/C sınıfı öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 87. yılında düzenlenen özel bir programla andı.

Okul salonunda gerçekleştirilen anma etkinliğinde öğrenciler, şiirler okuyup Atatürk’ün hayatı ve eserleriyle ilgili duygusal sunumlar yaptılar. Programın sunuculuğunu 3/B sınıfı öğrencilerinden İsmira Alkan üstlendi.

Etkinlik, öğrenci ve öğretmenlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşirken, minik öğrencilerin Atatürk sevgisini yansıtan performansları izleyenlerden büyük beğeni topladı.

 

1

ATSO Başkanı Çetin Demirci’den Kars ve Iğdır’a Ekonomik İş Birliği Ziyaretleri

2

Ankara Serhat Ardahan Federasyonundan Müze Onayı İçin Teşekkür Mesajı

3

Ardahan’da Türkçe Öğretimi Konferansına Yoğun İlgi

4

SERKA’nın 100. Yönetim Kurulu Toplantısı Kars’ta Gerçekleştirildi

5

Vali Çiçek’ten 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı