Haber: Bedrettin Şuay
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında; Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener ve İl Jandarma Komutanı Albay Sadık Gülecen, 15 Temmuz Gazisi Zafer İpek’i evinde ziyaret etti.
Vatan Caddesi’nde darbe girişimine karşı koyarken gazi olan ve Devlet Övünç Madalyası Beratı sahibi Zafer İpek ve ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Hayrettin Çiçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti.
Vali Çiçek, ziyarette yaptığı konuşmada, “15 Temmuz gazimiz Zafer İpek şahsında cesaretleriyle övünç kaynağımız olan tüm gazilerimize teşekkür ediyorum. Devlet ve millet olarak, her daim gazilerimizin yanında olacağız. Allah, tüm şehitlerimizden ve gazilerimizden razı olsun,” ifadelerini kullandı. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.