Tarih: 17.09.2024 10:56

Süte Değer Katan Kadınlar Projesi, Afyon’da Ardahan’ı tanıtacak

Facebook Twitter Linked-in

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Göle Kristal Kadın Kooperatifi, Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün yürütücüsü olduğu "Süte Değer Katan Kadınlar" projesi kapsamında, 27-29 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar'da düzenlenecek Uluslararası Gastro Afyon Festivali'ne katılacak.

Kadın girişimcilerden oluşan Göle Kristal Kadın Kooperatifi, festivalde kaşar üretimiyle öne çıkan tek kadın kooperatifi olarak dikkat çekecek. Festivalde, Ardahan'ın kaşar peynirleri, kültürel zenginlikleri ve yöresel lezzetleri geniş bir kitleye tanıtılacak.

Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Göle Kristal Kadın Kooperatifi'nin bu önemli etkinlikte yer almasını ve Ardahan'ı temsil etmesini destekliyor. Bu tür projelerle kadın girişimciliğini teşvik etmeyi ve yöresel değerleri tanıtmayı sürdürüyor.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —