Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı, Ardahan Valisi Hüseyin Öner´i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Öner, yaptığı konuşmada, geçen hafta çarşamba günü göreve başladığını anımsattı.
Ardahan´da, Ardahanlılarla birlikte güzel çalışmalar yapmak istediklerini dile getiren Öner, şöyle konuştu:
"Devletimiz, valilik gibi önemli bir görev bize verdi. Bizlerde bu görevimizin bilincinde çalışmak ve çaba sarf etmek istiyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çabamız Ardahan´ın ve Ardahanlılanın çıkarı doğrultusunda olacak."
Başlı´da basın olarak Ardahan´da devlet ve milletin çıkarını gözetlediklerini belirterek, bölgenin çıkarı için yapılan her çalışmanın destekçisi olduklarını ifade etti.