ŞENOL KİRMAN
Ardahan’da özellikle her kesime hitap eden giyim sektöründe yeni bir iş yeri daha hizmete başladı.
Ardahanlı genç insanı Doğanay Bozkurt’un işletmeciliğini yaptığı MODAMİA Bay-Bayan Giyim mağazası Kaptanpaşa Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde törenle hizmete açıldı.
MODAMİA giyim mağazasının açılış törenine Ardahan Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kayhan Zorba, CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, ATSO Başkanı Çetin Demirci ve çok sayıda davetli katıldı.
İşletme sahibi Doğanay Bozkurt ve kendisini yalnız bırakmayan ailesi ile arkadaşları davetlilerle tek tek ilgilenerek ikramlarda bulundular.
Her kesime hitap eden kaliteli, her kesime uygun fiyat ve modelleriyle hizmet vermeye başlayan MODAMİA giyim mağazasında hem erkek hem de kadınlar çok rahatlıkla aradıklarını bulabilecek.
MODAMİA giyim mağazasında The North Face, Stamına, Sateen, Lenasso Fashıon, Markova, NBB, Staff, Phazz Brand ve birçok markanın ürünleri bulunuyor.
Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta gazetemize açıklama yapan iş yeri sahibi Doğanay Bozkurt, mağazanın Ardahanlılara hayırlı olması temennilerinde bulunurken, açılışa özel indirimler yaptıklarını söyledi.
Ardahan’da yeni bir ekol oluşturacaklarını da belirten Bozkurt, vatandaşların kaliteli markaları internetten ya da başka şehirlerden satın almalarına gerek kalmayacağını sözlerine ekledi.