Tarih: 24.02.2025 15:12

Başkan Canan Avşar Uzun Göle Yeniköy Derneği'nin Birlik Beraberlik gecesine katıldı

Facebook Twitter Linked-in

Haber: Bedrettin Şuay

AKI-DER Kadınlar Meclisi Başkanı Canan Avşar Uzun ve ekibi, Ardahan Göle Yeniköy Derneği tarafından düzenlenen birlik beraberlik gecesine katıldı. Etkinlik, Kars ve çevre illerinden katılım sağlayan pek çok davetli ile büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi.

Başkan Uzun, yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemini vurguladı ve organizasyonu düzenleyen tüm kişilere teşekkür etti. "Birlik ve beraberliğin yoğun katılımla sağlandığı bu özel gecede bizleri davet eden Federasyon Başkanımız Tuncay Sönmez başta olmak üzere Dernek Başkanımıza, kıymetli yönetimine, Yeniköylü tüm hemşehrilerime ve emeği geçen herkese AKI-DER Kadınlar Meclisimiz adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gecede, katılımcılar arasında sıcak bir atmosfer oluştu ve hemşehriler arasında dayanışma ve destek mesajları verildi. Etkinlik, AKI-DER Kadınlar Meclisi'nin katkılarıyla zenginleşti ve bölgedeki kadınların toplumsal anlamda daha fazla ses getirmesi gerektiğine dikkat çekildi. Başkan Uzun'un da belirttiği gibi, böyle birlikteliklerin gelecekte daha da artması temenni edildi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —