Tarih: 01.03.2021 12:51

BAŞKAN DEMİRCİ´DEN ŞEHİR ÖDÜLLERİ TÜRKİYE 2020 TEŞEKKÜRÜ

Facebook Twitter Linked-in

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, 22-23 Şubat tarihlerinde Ardahan´da gerçekleştirilen Şehir Ödülleri Türkiye 2020 organizasyonu ile ilgili teşekkür mesajı yayınladı.

ATSO Başkanı Demirci, ?Ardahan´ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde, Ardahan´ın sosyal, kültürel, gastronomik, turistik ve ekonomik değerlerini ön plana çıkarmak ve Serhat şehrimizin ulusal ve uluslararası arenada tanınırlığını artırmak amacıyla Covid-19 tedbirleri kapsamında 22-23 Şubat tarihlerinde Şehir Ödülleri ile Türkiye´nin dört bir yanından gelen misafirlere ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Ardahan´ın marka şehir olması yolunda önem arz eden bu program, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde,  Ardahan Valiliği, Ardahan Üniversitesi iş birliği ve Çıldır Kaymakamlığı, Çıldır Belediyesi ve Serhat Kalkınma Ajansı iş ortaklığı ile gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan Demirci şöyle devam etti;

?Etkinliğin gerçekleşmesinde başta Ardahan Valisi Hüseyin Öner´e, Ardahan Vali Yardımcısı Mustafa Gürbüz´e, Ardahan Vali Yardımcısı Cem Gümrükçü´ye, Ardahan Valiliği Özel Kalem Müdürü Birol Şahbazoğlu´na ve Ardahan Valiliği çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Programın fikir aşamasından, geliştirilmesine kadar tüm süreçlerde her türlü fiziki, sosyal imkânlarını seferber eden başta Ardahan Üniversitesi Rektörü Sayın Prof Dr. Mehmet Biber olmak üzere,  Ardahan Üniversitesi Genel Sekreteri Öğr. Gör. Kubilay Aras´a,  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı´ya, Yenisey Konukevi Müdürü Öğr. Gör. Servet Teker´e ve ekibine, üniversite basın yayın çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyoruz.

100. yıl etkinliklerimizin görsel ve yazılı basında hedefine ulaşmasında Çıldır´da gerçekleştirilen faaliyetler için başta Çıldır Kaymakam´ı Alper Taş´a ve Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu´na ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

100. yıl etkinliklerimizin gerçekleştirilmesinde ekonomik desteklerinden dolayı iş ortağımız Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Dr. İbrahim Taşdemir´e ve Ardahan Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Nurullah Karaca´ya teşekkür ediyoruz.

Son olarak, bu programın ilk aşamasından son aşamasına kadar tüm süreçlerin koordinasyonunun sağlanmasında her türlü desteği sağlayan başta Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Aşkın Kızılkaya ve oda çalışanlarına, odamız akademik danışmanı Dr. Öğrt. Üyesi Özlem Eştürk´e, Dr. Öğrt. Üyesi Dilek Aykır´a, Saffet Esra Çora´ya çok teşekkür ediyorum? diye konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —