Tarih: 30.12.2019 16:05

BAHADIRBEY YENİDEN HAYAT BULDU

Facebook Twitter Linked-in

Ardahan´da çeşitli sektörlerde pek çok işletme hizmete girerken, bunlara bir yenisi daha eklendi.

1915 yılında Dr. Bahadır Bey tarafından açılan Ardahan´ın ilk eczanesi Eczane Bahadırbey 104 yıl sonra aynı isimle Eczacı Mirza Aykut Coşkunoğlu´nun işletmeciliğinde Ardahan´da hizmete girdi.

Ardahan´da Kongre Caddesi üzerinde törenle hizmete giren Eczane Bahadırbey´in açılışına Ardahan Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kayhan Zorba, Ardahan İl Sağlık Müdürü Erkan Özdemir, İl Müftüsü Remzi Pehlivan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ulaş Şentürk, ATSO Başkanı Çetin Demirci, KOSGEB Müdürü Ramazan Sivri, Eczacı Yunus Dündar, iş yeri sahibi Eczacı Mirza Aykut Coşkunoğlu´nun ailesi, dost ve yakınları ile davetliler katıldı. Açılış kurdelesi dualar ve tüm katılımcıların iş yerinin hayırlı olması temennileri ile birlikte kesildi.

Eczacı Mirza Aykut Coşkunoğlu kimdir?

1990 Yılında Şavşat ilçesinde doğdu. 2008 yılında Samsun Fen Lisesi ve 2014 Yılında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitim aldı. 5 yıl süreyle Kamu Kurumlarında görev yaptı. 2019 yılında Ardahan´da Bahadırbey Eczanesini açtı.

Haber: Şenol Kirman

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —