Ziyarette yanındayız mesajı…

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, CHP Ardahan merkez ilçe Başkanı Kadir Sinan Onay, CHP Göle ilçe Başkanı Recai Özalp ve diğer ilçe Başkanları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’n

GÜNCEL 13.07.2023 12:04:00 0
Ziyarette yanındayız mesajı…

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, CHP Ardahan merkez ilçe Başkanı Kadir Sinan Onay, CHP Göle ilçe Başkanı Recai Özalp ve diğer ilçe Başkanları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Değişim tartışmalarının yaşandığı ve bazı il başkanları ve milletvekillerinin Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı değişim hareketine destek verdiği bilinen CHP'de, Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu da tarafını seçtiği görüldü. 

Kılıçdaroğlu tarafından Vekil adayı olarak gösterilen ve seçmenden destek alarak Vekil seçilen İncesu, İl ve ilçe teşkilatını yanına alarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret esnasında; Ardahan teşkilatı olarak Kılıçdaroğlu’na "yanınızdayız" mesajı veren ve teşkilatın koordinesinde bulunduğunu hatırlatan Vekil İncesu'nun bu özveri ve bağlı duruşuna karşı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun son derece memnun kaldığı öğrenildi. 

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayan Vekil İncesu şunları kaydetti; " Bugün, Ardahan İl ve İlçe Başkanlarımız makamımda beni ziyaret edip hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ardından da Partimizin Grup Toplantısına katıldık ve Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik. Nazik ziyaretleri için Başkanlarımıza çok teşekkür ederim."


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak