ZEKİ BAYRAKTAR DÜNYA İKİNCİSİ OLDU

19-24 Ekim 2021 tarihlerinde Yunanistan’nın Loutraki şehrinde yapılan Veteranlar Dünya Serbest Güreş Şampiyonasında Ardahanlı Milli Güreşçi Zeki Bayraktar dünya ikincisi oldu.

SPOR 25.10.2021 14:07:00 0
ZEKİ BAYRAKTAR DÜNYA İKİNCİSİ OLDU

Bayraktar, Bulgar, Alman ve İtalyan rakiplerini yenerek Dünya Vetaranlar Şampiyonasında ikinci oldu.

Ardahan'da, 13 yaşında başladığı güreşte milli forma giyen Ardahan/Çıldırlı Milli Güreşçi Zeki Bayraktar, 1995 yılında aktif spor yaşantısına son vererek, antrenörlüğe geçen ve kentte güreş sporuna yeni isimler kazandıran Bayraktar, veteran sporcu olarak da mindere çıkmaya devam etti.

Veteranlar kategorisinde milli takıma seçilen Bayraktar, Yunanistan'da 21 Ekim'de yapılan 'Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda 55-60 yaş grubunda mindere çıktı ve Dünya Şampiyonasında 2. oldu. Yunanistan'da düzenlenen şampiyonada ülkemize gümüş madalya kazandıran Ardahanlı güreşçi Zeki Bayraktar kendisine sponsor olan iş insanı Ersan Türel'e ve Çıldır kaymakamına teşekkür etti.

Ardahan'da yaş grubunda sporcu olmadığı için hazırlıklarını öğrencileriyle çayırda sürdüren, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için gece gündüz çalıştığını söyleyen Bayraktar, “Çıldır ilçesinin 2 bin rakımlı çayırlarında öğrencilerimle antrenman yapıyorum. Bu rakım yüksekliği nedeniyle burada zorlanıyoruz ama ülkemi en iyi şekilde hem de Yunanistan'da temsil etmek ve şanlı bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırmanın gururunu yaşıyorum” dedi.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler